» Welkom op de website van Speeltuin Confetti
Hoi leuk dat je een kijkje neemt op de website van speeltuin Confetti. 

De toegang tot de speeltuin is voor iedereen gratis we hebben geen lidmaatschap dus iedereen is welkom, kinderen onder de 4 jaar zijn welkom met een volwassen begeleider.

Iedere woensdag is er een activiteit op de speeltuin en soms zijn er activiteiten tussendoor, voor de meeste activiteiten vragen we 0,50 cent en moet je je voor een bepaalde datum inschrijven en betalen, activiteiten vindt je hier op de site en in de wijk hangen ook affiche's.

Wanneer je een Facebook account hebt kun je
de activiteiten en ander nieuws volgen. Natuurlijk kun je ook gewoon iedere dag komen spelen op de speeltuin

in de zomer april tm september zijn we open van maandag t/m vrijdag van 12.00 uur t/m 19.00 uur. En op zaterdag om 11.00 uur t/m 16.00 uur.

In de winter oktober t/m mei zijn we open van maandag t/m vrijdag van 12.00 uur t/m 18.00 uur En op zaterdag om 11.00 uur t/m 16.00 uur. 

Als het slecht weer is kun je binnen in het clubgebouw gezellig zitten, een spelletje spelen of tv kijken.

Groetjes van de medewerkers van speeltuin Confetti

[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

De tijd

www.uktuktuk.nl

  • www.Uktuktuk.nl is de website voor alle kindvriendelijke locaties en evenementen in de stad geschikt voor ouders met kinderen van 0-4 jaar. Uktuktuk is halverwege 2012 opgericht door Mirjam van Rijn en Frank de Jong. De site bevat informatie over alle spruit- en oudervriendelijke lokaties en evenementen in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Haarlem (en nog veel andere steden op korte termijn!).

Like Confetti Facebook

kinderradio


Copyright 2002-2018